İnya Ortaklar Master Liderliği Bırakmıyor

İnya Ortaklar Master futbol takımı Türkiye Masterlar Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) tarafından organize edilen Master futbol ligi 4. Karşılaşmasında Köşk Masterları Davutlar Stadında ağırladı. Karşılaşmaya Anıl, Süleyman, Kadir, Nazım Saygın, Evren Gül, Yüksel, Salih, Mehmet Korkut, Zafer, Adil ve Abdülkerim ile başlayan İnya Ortaklar Masterlar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Abdülkerim Doğru’nun attığı 3 gol..

İnya Ortaklar Master Liderliği Bırakmıyor
Tarih : Okunma : 243 views Yorum Yap

İnya Ortaklar Master futbol takımı Türkiye Masterlar Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) tarafından organize edilen Master futbol ligi 4. Karşılaşmasında Köşk Masterları Davutlar Stadında ağırladı.

Karşılaşmaya Anıl, Süleyman, Kadir, Nazım Saygın, Evren Gül, Yüksel, Salih, Mehmet Korkut, Zafer, Adil ve Abdülkerim ile başlayan İnya Ortaklar Masterlar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Abdülkerim Doğru’nun attığı 3 gol ile 3-1 kazanmayı bildi.

Bu galibiyet ile İnya Ortaklar Masterlar grubunda 10 puan ile liderliğini devam ettirdi.

İnya Ortaklar Masterlar teknik sorumlusu ve futbolcusu Metin Kurtöz; Bu maç başladığı gibi dostlukla bitti. Köşk Masterlera bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz” dedi.

İnya Ortaklar Masterlar gelecek hafta grubun iddialı takımlarından Milas Masterlar ile Milas’ta karşılaşacak.

İlk yorumu siz yazın