Burak Pehlivan; Fuar Alanı Konusunda Üzerimize Düşeni Yapacağız

10.Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarı açılışına katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın milletvekili adayı ve Ziraat Mühendisi Burak Pehlivan Tarım fuarı, Aydın tarımı hakkındaki görüş ve düşüncelerini paylaştı. Burak Pehlivan; Öncelikle 10. Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarı Aydınımıza hayırlı olsun. Çok ciddi katlım ve firmalarımız var bu yıl misafir ettiğimiz. Aydınımız..

Burak Pehlivan; Fuar Alanı Konusunda Üzerimize Düşeni Yapacağız
Tarih : Okunma : 49 views Yorum Yap

10.Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarı açılışına katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın milletvekili adayı ve Ziraat Mühendisi Burak Pehlivan Tarım fuarı, Aydın tarımı hakkındaki görüş ve düşüncelerini paylaştı.

Burak Pehlivan; Öncelikle 10. Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarı Aydınımıza hayırlı olsun. Çok ciddi katlım ve firmalarımız var bu yıl misafir ettiğimiz. Aydınımız Türkiye’nin lokomotif tarım bölgelerinden birisi. İncirimiz, zeytinimiz yanında beyaz altın pamuğumuz, kirazımız, kestanemiz, enginarımız ile Aydın çok özellikli bir tarım ili.

Bitkisel üretimin yanında hayvancılıkta da çok önemli bir yerimiz var. Tarım fuarımıza da vatandaşlarımızın çok ilgili olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor.

Fuar alanı olarak Aydınımızın ciddi bir eksikliği var. Fuar alanını Aydınımızın önemli bir eksiği ve ihtiyacı olarak değerlendiriyoruz. Bu konuda uzun yıllardır çalışmalar devam ediyor. Ancak bu çalışmalar biraz askıda kalıyor. Sadece tarım alanında değil diğer alanlara da hitap eden şehrimize bir dinamik katma, şehrimize bir enerji katma, şehrimize sinerji katma adına fuar alanının Aydınımıza çok ivedi bir şekilde yapılması şehrimize her anlamda özellikle ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.

Allah nasip kısmet ederse 14 Mayıs tarihinden sonra ki her zaman çiftçimizin, köylümüzün partisi olmuş, yanında olmuş bir parti olarak Cumhur İttifakı ve biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak en kısa sürede fuar alanı konusunda üzerimize düşen çalışmayı yapacağız.

Tekraren tarım fuarımızın hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Fuara katılan firmalarımıza hayırlı işler diliyorum ve katılımları için teşekkür ediyorum.

İlk yorumu siz yazın